Teleway couperose verwijderen

Met de teleway kunnen couperose, spider naevi, bloedblaasjes en fibromen (steelwratjes) definintief verwijdert worden.

Klik hier voor resultaat foto’s 

Wat is couperose?Teleway behandeling

Couperose, ook wel bekend als teleangiëctasieën, zijn rode adertjes die vaak voorkomen in het gezicht en/of decollete.
Het zijn chronisch verwijde haarvaatjes, waarbij de klepjes van de haarvaatjes niet meer functioneren, hierdoor blijft het bloed in de vaatjes staan en worden ze zichtbaar als kleine rode adertjes in de huid. Zo onstaat er een steeds grotere druk op de wanden, waardoor het bloed uiteindelijk in de weefselspleten kan lekken en de kleur van de huid rood kan worden en uiteindelijk zelfs paars als hier niks aan gedaan word. Couperose verdwijnt dus niet vanzelf en het gebied zal vaak alleen maar uitbreiden.
Couperose is een veel voorkomende maar onschuldige aandoening, maar word wel vaak als storend ervaren.

 

Waardoor ontstaat couperose?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor couperose of tewel rode adertjes kunnen ontstaan, het kan erfelijk zijn, maar het kan ook ontstaan door zwak bindweefsel, hormonale en spijsverteringsstoornissen, roken, (teveel) alcohol, pittig eten, grote inspanning, een hoge bloeddruk etc.
De oorzaak kan ook uitwendig ontstaan door schaafwonden, agressieve of verkeerde cosmetica, te grote temperatuur verschillen en uv (zon/zonnebank).

Couperose kan in principe bij iederen verwijdert worden, wel zijn er de volgende contra-indicaties waardoor we niet kunnen behandelen:
– Pacemaker
– Suikerziekte
– Hartkwalen
– Rosacea
– Zwangerschap
– koortslip

Werking teleway:

Het Tele’way apparaat werkt door middel van een unieke technologie de USHF (Ultra Short High Frequency).
De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door een dunne naald stroomt. Met de punt van de naald worden de te behandelen gebieden voorzichtig aangestipt, waardoor er coagulatie (bloedstolling) ontstaat en de adertjes verdwijnen.

Behandeling:

Een behandeling met de teleway duurt per keer uiterlijk 30 minuten, de 1e behandeling altijd maximaal 15 minuten.
Doorgaans zijn er meerdere behandelingen nodig, tenzij het om een klein aangedaan gebied gaat, tussen de behandelingen dient minimaal 1 week tijd te zitten.

Na de behandeling:

Na de behandeling kan je tijdelijk zwelling, roodheid en korstvorming op de behandelde zones waarnemen. Dit is het meest zichtbaar op de 2e dag en wordt minder vanaf de 4e dag. Korstjes mogen niet verwijderd worden. Na een aantal dagen zie je het mooie resultaat.

– De eerste 4 dagen mag de behandelde plaats niet in contact komen met water of enig ander soort vochtigheid als hete en natte plaatsen zoals sauna‘s, zwembaden
– Ga niet sporten en vermijdt zwaar tillen of andere inspannende activiteiten de eerste 3 dagen na de behandeling.
– Vermijdt zonlicht zoveel mogelijk gedurende 6 weken en gebruik dagelijks een dagverzorging met SPF30 of 50.
– Gebruik de eerste 4 dagen geen enkel product dat parfum of andere irriterende ingrediënten bevat.
– Gebruik de eerste 4 dagen geen make-up op het behandelde gebied.

Na de 1e behandeling dien je Anti-sept/Dettol en (een kleine) Vitamine B serum aan te schaffen voor thuis, dit gebruik je de eerste 4 dagen na de behandeling.
Je krijgt ook een instructie formulier mee naar huis met hoe je je huid thuis het beste kan behandelen, je dient dit goed na te leven voor het mooiste resultaat en om infectie te voorkomen.

Voor een optimaal resultaat raad ik je aan om de 2 Anti-couperose crèmes te gebruiken, naast je huidige verzorgingsproducten. Deze zijn speciaal ontwikkelt om lekkende bloedvaatjes te voorkomen en te herstellen en om de roodheid van de huid te verminderen.

High Colour – Anti Couperose crèmes bestaan uit een nachtcreme en masker:
– De bloedcirculatie in de grotere (de dieper in de huid gelegen) bloedvaten wordt door de crèmes gestimuleerd.
Kleine adertjes en haarvaten worden daardoor minder belast.
– De crèmes vormen een onzichtbaar scherm op de oppperhuid. Hierdoor hebben koude, wind en zon minder greep op de huid. Gesprongen vaatjes kunnen zich ongestoord herstellen.
– De crèmes bevatten essentiele bouwstoffen voor de opbouw van wanden van de haarvaten.

Houd er rekening mee dat adertjes die weg zijn niet meer terugkomen, maar er kunnen wel nieuwe rode adertjes ontstaan in de toekomst.

Prijzen:
Couperose verwijderen per 15 min €30
Anti-sept + Vitamine B serum €14
Enkel ‘spinnetje’ of steelwratje €10

Facebooktwitterlinkedin