Pure Arctic Oil Omega 3

Pure omega-3 olie van 100% Arctic wilde vis met koud geperste olijf olie en vitamin D3 – en toegevoegde verse citroensmaak. 

De basis van een gezonde huid en een gezond lichaam is voeding, maar ondertussen hoor je steeds meer mensen om je heen met Arctic Oil Omega 3klachten over hun gezondheid.. Gezond ogende mensen die ‘spontaan’ een hartaanval of beroerte krijgen, mensen die steeds meer ‘vage’ klachten krijgen, maar ook klachten zoals:

– Hartklachten, hoog cholesterol/hoge bloeddruk, fibromyalgie, beroerten, migraine
– Stemming wisselingen, depressie, angsten, degeneratie van de hersenen, alzheimer, geestelijke achteruitgang
– Obesitas, diabetes
– Gewrichtspijn, zwelling, artritis, artrose, ziekte van Crohn/darmklachten
– Atopische aandoeningen, allergieën, astma, eczeem en acne
– Slecht herstel, slechte genezing en slechte immuun reactie etc.

Wist je dat dit allemaal kan ontstaan door voeding?
De basis van een gezond lichaam, zijn gezonde, goed functionerende cellen. De belangrijkste 2 voedingstoffen voor deze cellen zijn de omega 3 en omega 6 vetzuren. Deze omega’s kan je lichaam niet zelf aan maken en dien je binnen te krijgen via je voeding en heel belangrijk, in een juiste verhouding. Helaas krijgen we in ons huidige dieet een overschot aan omega 6 voedingstoffen binnen en een groot tekort aan omega 3, waardoor de verhouding te ver uit elkaar ligt.
Omega 3 is belangrijk om cellen die beschadigt raken te herstellen, als we dat te weinig binnen krijgen, zullen cellen steeds meer beschadigen, hierdoor kunnen ze niet goed genoeg meer functioneren en zul je (o.a. bovengenoemde) klachten kunnen gaan ervaren.
Een perfecte balans is 1:1, een goede balans is 1:5 en bij alles hierboven loop je een verhoogt risico om klachten te ontwikkelen. (o.a. bovengenoemde) Veel mensen kunnen daarom ook moeheid door energie tekort ervaren, dit komt omdat (ook beginnende) ontstekingsreactie in het lichaam een hoop energie kosten.

Klik voor meer informatie over Omega-3 vetzuren 

Omega 3 en sporters

Merk jij als (top)sporter dat je prestaties steeds wat achterblijven of dat je het niveau niet haalt dat je wel zou kunnen halen? Lukt het je niet helemaal om (top)fit te worden of loop je makkelijk blessures op? Duurt je herstel te lang?

Dit kan heel goed te maken hebben met je cellen.
Als jij een disbalans hebt van omega 3 en omega 6 van boven de 1:5 dan word je celwand hard/stijf en gaat ontsteken. Naast dat die ontsteking jouw lichaam energie kost, waardoor mensen vaak (een onverklaarbare) moeheid ervaren, kan er ook niet goed zuurstof, vitaminen en mineralen de cel in en afvalstoffen kunnen de cel ook niet goed uit.
Je cellen kunnen dus niet optimaal functioneren en daardoor loop je een verhoogd risico op het ontwikkelen van ziektes.
Maar op het moment dat jouw cellen niet optimaal kunnen functioneren, zal je als (top)sporter ook niet alles uit jouw lichaam kunnen halen.
Herken je dit? Doe eens een bloedtest van Eqology en kijk zelf hoe jouw cellen ervoor staan en ga hiermee aan de slag! 

Stap 1: zorg dat je celwand weer flexibel word. Dit doe je door je omega 3 (DHA en EPA) inname te verhogen. Zorg wel dat je altijd een zuivere visolie neemt, zoals de Pure Arctic Oil van Eqology.
Bijkomend voordeel van de PAO is dat hier ook vitamine D en flavonoiden aan toegevoegd zijn, die samen met de omega 3 synergetisch werken op het tegen gaan van ontstekingen.

Stap 2: als je celwand weer flexibel is, zorg nu dat je voldoende vitaminen en mineralen binnen krijgt. Voor vele is dit niet haalbaar via de ‘normale’ voeding, kies daarom EQ Essential Door de vloeibare vorm en samenstelling wordt het volledige opgenomen in het lichaam. Vitamine en mineralen zorgen dat een cel van binnen gezond blijft en goed funcioneerd, daarnaast hebben ze ook een anti-aging effect, verbeteren het immuunsysteem, ontstekingsremmende werking etc. tekorten worden ook in verband gebracht met allerlei psychische klachten.

Test je bloedwaarde op omega 3 en omega 6

Test je vetzuren balans met de Eqology Omega-6/Omega-3 Ratio test.
Je kunt nu op een snelle en eenvoudige manier jou omega 6 en omega 3 verhoudingen testen met een handige bloedtest voor thuis. Bekijk je resultaat na 10 tot 14 dagen op www.eqologytest.com.
* Bevat geen andere toegevoegde visolie of synthetische toevoegingen.
* Een evenwichtige olie voor een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega-6 en omega-3
* Goed voor het cardiovasculaire systeem, hersenen, ogen, immuunsysteem en spieren
* Draagt bij tot normale bloeddruk en normale niveaus van cholesterol, calcium en triglyceride in het
bloed
* De visolie is MSC en CoC gecertificeerd, en afkomstig van Noorse duurzame visserij-industrie
* Toegevoegde polyfenolen uit een koud geperste, hoge kwaliteit olijfolie, vitamine D3
en een verse citroen smaak
* 100 % natuurlijk
* Totox waarde van 4

Gebruik:
Aanbevolen dagelijkse dosis is 0,15 ml per 1 kg lichaamsgewicht. Volwassenen die rond de 50kg wegen: 7.5 ml (ca. 1,5 theelepels) per dag. Volwassenen die meer dan 80 kg wegen: 12ml per dag. Er word aangeraden een dubbele dosis te nemen de eerste maand om je lichaam sneller in balans te krijgen en zodat je na 4 maanden zeker op 1:5 zit.

Waarschuwing
Raadpleeg je arts als je anticoagulantia (bloedstollende/remmende medicatie) gebruikt of als je het product wilt geven aan een kind jonger dan 1 jaar.

INGREDIËNTEN

Visolie (EPA and DHA), koud geperste olijfolie, Vitamin E (Antioxidant), Smaak (Citroen), Vitamin D3.

Voedingswaarde per aanbevolen dagelijkse dosis

Per 7,5 ml Per 12 ml
Energy 60,75 kcal 97,21 kcal
Fats
Saturated 1 381 mg 2 210 mg
Monounsaturated 3 549 mg 5 678 mg
  of which Omega-9 1 040 mg 1 664 mg
Polyunsaturated 1 295 mg 2 072 mg
  of which Omega-3 1 144 mg 1 832 mg
  of which EPA 397 mg 635 mg
  of which DHA 567 mg 907 mg
Polyphenols 0,6 mg 1 mg
Vitamin D3  6,25 mcg (125 %*) 10 mcg (200 %*)

*Of refererence value RDI

Essentiële vetzuren

Essentiele vetzuren zijn zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat alle lichaamsfuncties, inclusief de hersenen, spieren, bloedsomloop en ademhalingssystemen en huid werken zoals ze moeten. Vetzuren zijn onderverdeeld in omega-3, -6 en -9. Omega-3 en -6 zijn essentiële vetzuren, wat betekent dat ons lichaam niet in staat is om deze zelf te produceren, maar we moeten dit binnen krijgen via onze voeding of via supplementen. Deze vetzuren zijn nodig voor de ontwikkeling van de hersenen, de functie van het immuunsysteem en de regulering van bloeddruk, en het is zeer belangrijk om ze dagelijks binnen te krijgen om optimale ontwikkeling te verzekeren.

Een verandert dieet

Voor de industriële revolutie , had het Westelijke dieet net zoveel omega-3 als omega-6. De laatste 40-50 jaar hebben, echter, grote veranderingen gebracht in wat we eten. We consumeren vandaag een heleboel verwerkte voedingsmiddelen en plantaardige oliën uit onder meer soja, zonnebloem en maïs, die tot 80% omega-6 en weinig of geen omega-3 hebben. Er is ook een opmerkelijke hoeveelheid omega-6 in diervoeding gegeven aan de dieren die de bron vormen van de dierlijke producten die we consumeren, hetzelfde kan gelden voor diervoeding gegeven aan gekweekte vis.

OMEGA-6/OMEGA-3 verhouding

Een gebrek aan evenwicht met een grote meerderheid van omega-6 vetzuren kunnen een groot probleem zijn voor je gezondheid. Helaas is dit het geval voor de meeste van ons, zonder dat we het zelf weten. Vandaag de dag is de verhouding tussen omega-6 en omega-3 vetzuren in het typische Westelijke dieet tussen 10:1 en 20:1. Dit betekent dat we steeds tot 20 keer meer omega-6 dan omega-3 binnen krijgen. De aanbevolen verhouding is onder 5:1. Tijdens de afgelopen tien jaar is de algemene kennis dat langdurige ontstekingen een drijvende factor zijn in meerdere chronische ziekten, bijv. cardiovasculaire ziekten, kanker, type 2 diabetes en obesitas. Een hogere verhouding dan 5:1 verhoogt de lengte en de ernst van inflammatoire reacties. Evenwichtige omega-6 en omega-3 kan een van de sleutels zijn voor een betere gezondheid en vermindering van chronische ziekten.

Schema omega 3 / 6 verhouding

Klik hier voor diverse test uitslagen

OMEGA-9

Er zijn ook omega-9 vetzuren toegevoegd en hoge niveaus van antioxidanten polyfenol van een unieke koud geperste, hoge kwaliteit olijfolie die is bekroond met de GOLD AWARD van NYIOOC. Omega-9 draagt bij aan het behoud van een gezonde bloedsomloop en evenwichtige bloedsuikerspiegel. De oplossing om inflammatoire reacties (onstekingsreacties) en hart-en vaatziekten te voorkomen is het verhogen van de inname van hoge kwaliteit omega-3 en omega-9, in plaats van alleen het verminderen van de inname van omega-6.

Totox waarde:

De zuiverheid van een visolie word toegekend met een TOTOX-waarde (TOTale OXidatie waarde).
TOTOX-waarde is de som van de peroxidewaarden en anisidine waarden en geeft de mate aan van oxidatie en de schadelijkheid voor levende organismen. De internationale organisatie voor producenten en fabrikanten van omega-3 oliën, GOED (Global Organization voor EPA en DHA omega-3), beveelt een bovengrens aan van de TOTOX-waarde op 26. De EU beveelt een bovengrens van 30 aan. Van de 113 onderzochte producten in het Rubin rapport voldeden slechts vier producten aan de maatstaf van GOED (waarde 26). Hiervan was geen enkel product een commerciële omega-3 visolie in capsule!
De TOTOX-waarde van de Eqology Pure Arctic Oil is 4, en daarmee momenteel het beste en zuiverste omega 3 product van de wereld.

Klik hier voor meer informatie  

EQ Pure Arctic Oil

Resultaten laten zien dat iedereen die EQ Pure Arctic Oil voor minimaal 120 dagen heeft gebruikt, een verbeterde vetzuur balans heeft bereikt. EQ Pure Arctic Oil bevat pure omega-3 olie van kabeljauw, gevist uit de voedzame, Arctische wateren van de Noorse kust.

Goed om te weten:

Voedingssupplementen zijn geen plaatsvervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding.
Geproduceerd volgens de GMP normen.


Eqology producten bestellen?

Meer informatie? Maak gerust een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek.
Wil je met de Eqology producten starten, ga naar nl.eqology.comklik rechtsboven op login, voer bij EQ ID nummer dit nummer in: 8212573 of klik hier om direct een account aan te maken. Voer vervolgens je gegevens in, maak een gebruikersnaam met wachtwoord aan en klik op registreer.
Je kunt nu producten bestellen in de webshop.
Je hebt de mogelijkheid om producten los te bestellen of in een automatische order van 6 maanden.
Tip: kies bij een abonnement altijd voor de Premium Pure Arctic Oil, terug te vinden onder het kopje premium.

Wil je 25% korting ontvangen op andere EQ producten?

Als je je via de webshop van nl.eqology.com aanmeld en een premium pure arctic oil abonnement afsluit, alleen dan ontvang je op alle overige producten die je (in de toekomst) besteld 25% korting*.
Deze korting is alleen te ontvangen als je rechtstreeks via Eqology bestelt.
*uitgezonderd prepaid pakketten.

Als je liever geen abonnement wilt afsluiten, kan je ook bestellen via de webshop van Skin Enzo.
Iedereen die start met de Pure Arctic Oil word de 1e maand een dubbele dosis aangeraden, dit om je cel een ‘kickstart’ te geven en omdat uit onderzoek gebleken is dat je cel in de maanden daarrna beter in staat is om de omega 3 op te nemen.

Eqology kiest voor een 6 maanden abonnement omdat je lichaam minimaal 4 maanden (120 dagen) nodig heeft voor een totale celvernieuwing, daarom dien je de 2e test na 4 maanden te doen en je lichaam heeft minimaal 6 tot 12 maanden nodig om helemaal in balans te komen. Na 6 tot 12 maanden goed gebruik van de pure arctic oil geef je het dus daadwerkelijk een kans van optimaal resultaat en herstel! Na 6 maanden kan je het abonnement stop zetten op ieder gewenst moment.

Bekijk hier het filmpje waarin Hogne Vik uitlegt over de arctic oil

Bekijk hier een filmpje over de omega 3 en omega 6

Arctic Oil Omega 3

Facebooktwitterlinkedin